Invoering

voordat ik verder ga, wil ik je eerst vertellen over Cryptoqurrency of Blockchain-technologie. Cryptocurrency is dus een vorm van betaling die online kan worden ingewisseld voor goederen en diensten. Veel bedrijven hebben hun eigen valuta uitgegeven, vaak tokens genoemd, en deze kunnen specifiek worden verhandeld voor het goed of de dienst die het bedrijf levert. Zie ze als arcade-tokens of casinofiches. U moet echte valuta inwisselen voor de cryptocurrency om toegang te krijgen tot het goed of de dienst.

Cryptocurrencies werken met behulp van een technologie die blockchain wordt genoemd. Blockchain is een gedecentraliseerde technologie verspreid over vele computers die transacties beheert en vastlegt. Een deel van de aantrekkingskracht van deze technologie is de veiligheid.

Volgens CoinMarketCap.com, een website voor marktonderzoek, worden meer dan 10.000 verschillende cryptocurrencies openbaar verhandeld. En cryptocurrencies blijven zich verspreiden, geld inzamelen via initiële muntaanbiedingen of ICO's. De totale waarde van alle cryptocurrencies op 27 mei 2021 was volgens CoinMarketCap meer dan $ 1,7 biljoen – een daling ten opzichte van het hoogste punt in april van $ 2,2 biljoen. De totale waarde van alle bitcoins, de meest populaire digitale valuta, was vastgepend op ongeveer $ 735 miljard – een daling ten opzichte van het hoogste punt in april van $ 1,2 biljoen

Over CoinChum

Coinchum is een zeer unieke peer-to-peer-markt, ze bieden verschillende soorten cryptocurrencies die kunnen worden verhandeld op merkplatforms, waaronder Bitcoin-, USDT- en Ethereum-munten, XRP- en Chum-tokens. aan de andere kant heeft dit project ook functies die niet minder cool zijn in vergelijking met andere projecten. ben je nieuwsgierig? over de functies die Coinchum biedt?

Ja, zoals ik heb onderzocht, biedt dit project unieke functies, zoals een website met een intuïtieve interface waarmee gebruikers kunnen leren van educatieve bronnen, evenals het verhandelen van cryptocurrencies met behulp van geavanceerde markttools die een efficiënte monitoring en analyse van markttrends mogelijk maken. Functies zoals deze zijn de prima donna voor handelaren vanwege het aantrekkelijke uiterlijk en kunnen ook gemakkelijk worden begrepen door nieuwe gebruikers. aan de ene kant heeft het Coinchum-project een sterke vastberadenheid om te overleven in de competitieve cryptoqurrency-markt, het team is ook vastbesloten om harder te werken en zal binnenkort meer investeerders aantrekken om zich bij dit geweldige project aan te sluiten.

Waarom CoinChum?

De Coinchum-marktplaats moet door handelaren en investeerders worden geadopteerd vanwege de volgende onderscheidende eigenschappen:

1. Onbeperkte keuze voor muntselectie; gebruikers kunnen handelen met munten en mogen tegelijkertijd stemmen op munten om binnen te brengen

2. Er is een ongelooflijke handelstool; het binaire handelssysteem dat ook lage transactiekosten vereist.

3. Het klantenondersteuningssysteem is te hoog en geeft gebruikers altijd voldoende aandacht.

4. Transacties worden altijd snel en gemakkelijk verwerkt op het platform.

5. Er is een verzekering voor activa van gebruikers op het platform.

6. Er is ook een standaard en ultiem beveiligingsniveau.

7. Het platform is gedecentraliseerd; stem geven aan de gebruikers.

8. Basis- en geavanceerd onderwijs over het gebruik van handelshulpmiddelen is beschikbaar op het platform.

Kenmerken van CoinChum

1. LAGE HANDELKOSTEN: het platform brengt zeer lage kosten in rekening voor alle transacties op het platform, waardoor gebruikers worden aangemoedigd om meer transacties uit te voeren.

2. REDELIJKE OPNAMEKOSTEN: Gebruikers van het platform zullen minimale kosten in rekening worden gebracht voor alle gemaakte opnames en tegelijkertijd worden opnames snel verwerkt.

3. LIJST VAN NIEUWE CRYPTOCURRENTIES: Het platform verwelkomt altijd de vermelding van een nieuw ongelooflijk project met geweldige functies die handelaren op het platform de mogelijkheid bieden om te investeren. Voor alle vermeldingen op het platform zijn ook lage transactiekosten vereist.

4. FINANCIERING VAN CRYPTOCURRENCY: Hiermee kunnen munten/activa van handelaren en gebruikers van het platform worden vergrendeld en krijgen ze ook ruimte om meer munten te verdienen voor het vergrendelen van activa.

5. PORTEMONNEE BEVEILIGING: een groot probleem met de meeste Exchange-platforms is beveiliging. Veel van hen hebben hun visie verloren als gevolg van cyberaanvallen waardoor gebruikers hun activa zijn kwijtgeraakt. Maar om dit soort problemen op te lossen en niet toe te staan, wordt de portemonnee-beveiliging van het Coinchum-platform beschermd door MPC, wat een maximaal beveiligingsniveau biedt tegen elke vorm van cyberaanvallen en fouten van mensen. Met de aangenomen MPC zal Coinchum ervoor zorgen dat de activa van gebruikers goed beveiligd zijn.

Veelbelovende zakelijke deals
1. Stortings- of opnamekosten en van toepassing op elke cryptocurrency

2. Het team heeft een geweldig partnerprogramma ontworpen (positieve impact: gebruikers kunnen een percentage van hun verwijzingen krijgen).

3. Maximaal beveiligingsniveau, zoals een cryptografisch beveiligde Wallet die wordt geleverd door Multi-Party Computation (MPC)-technologie

4. Flexibel exitplan voor investeerders (opzet en werking van SPAC in Hong Kong) het is bedoeld om meer grote investeerders aan te moedigen

Wallet Security
hoeft u zich geen zorgen te maken, want de Coinchum-portemonnee heeft een maximaal beveiligingsniveau zodat uw geld wordt beschermd door een cryptografisch beveiligde MPC en de portemonnee beschermt tegen menselijke fouten of cyberaanvallen. Bovendien belooft het team terugbetalingen/activa als er iets ergs met hun gebruikers gebeurt bij het uitvoeren van transacties op hun Coinchum-platform/portemonnee. Beveiliging van portemonnee-adressen is noodzakelijk omdat veel individuen en instellingen dit ecosysteem betreden. MPC biedt vier beveiligingslagen, zoals hieronder:

1 — Multi Cloud met MPC
De Multi Cloud biedt beveiliging van de privésleutel, aangezien deze zich nooit op een enkel apparaat bevindt. Het MPC en CMP (Certificate Management protocol) verwijderen elk contactpunt van zowel interne als externe hackers.

2 — Software Guard Extension (SGX)
SGX is codering door de CPU van een deel van het RAM (dwz computergeheugen) dat wordt gebruikt om elke privésleutel op te slaan. Het RAM-geheugen en de gegevens zijn versleuteld in de SGX, waardoor ze worden beschermd tegen elke hack of malware-aanval, zelfs als de hacker de algehele controle over het besturingssysteem heeft.

3 — Policy Engine
Deze laag stelt instellingen en organisaties in staat om hun eigen goedkeuringsbeleid voor transacties in te stellen, daarom wordt het Policy Engine genoemd. De Policy Engine is ook klantgericht: het stelt gebruikers in staat om hun eigen regels en validatieprocessen in te stellen die nodig zijn voordat de transactie wordt goedgekeurd.

4 — Afwikkelingslaag
Aangezien de authenticatie van het deponeringsadres geautomatiseerd is, helpt de afrekeningslaag risico's te beperken door authenticatierotatie. Dit is erg belangrijk omdat het hier gaat om de beveiliging van institutionele activa

Tokenverkoop

TOKEN NAAM: CHUM (BEP20)

PRIVÉ VERKOOP: 5.000.000

TOKENBEVRIEZING: 30.000.000

ZACHTE CAP: 5.000.000 USD

TOTALE LEVERING: 200.000.000

OPENBARE VERKOOP: 105.000.000

GEACCEPTEERDE VALUTA: BTC,ETH,USDT,LTC,BNB

HARDE CAP: 20.000.000 USD

informatie voor kopen: https://coinchum.co/

Bonusdetails
De CHUM token crowd sale is verdeeld in twee delen: private sale en crowd sale. De onderhandse verkoop begint op 1 augustus 2021 en eindigt op 1 september 2021. Elke CHUM kost $ 0,30 USD. De crowd sale begint op 1 oktober 2021 en eindigt op 12 december 2021. Elke CHUM kost $ 0,36 USD.

Roadmap-project

Conclusie
dus, kortom dat Coinchum een ​​peer-to-peer-marktplaats is met een breed scala aan cryptocurrency-aanbiedingen, waaronder Bitcoin-, USDT- en Ethereum-, XRP- en Chum-tokens. Coinchum integreert webgebaseerde functies met een intuïtieve interface waarmee gebruikers kunnen leren van educatieve bronnen, cryptocurrencies kunnen verhandelen met behulp van geavanceerde markttools, efficiënte monitoring, analyse van markttrends en een maximaal beveiligingsniveau.
tot ziens in mijn volgende artikel.

#CoinChum #ChumToken# #AsianSPAC #SPACLaunch #SPAC
#SPACInvestment #SPACEshares #SPACinvestors #P2P #crypto #blockchain #cryptotrading #DEFI #altercoin
#BEP20 #Blockchain, #tokensale, #ICO, #blockchainstartup

voor meer informatie kunt u op de onderstaande link klikken:
Website: https://coinchum.co/
Twittter: https://twitter.com/Coin_Chum
Telegram: https://t.me/ChumToken
Whitepaper: https://coinchum .co/pdf/coinchum%20onepager%200607.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/CoinChum-344694393302164
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/coinchum
Instagram: https://www. instagram.com/coin_chum/
youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7121N0rFYGZpHbwoXUa6cA

profil ; selilet untu

bitcoi ; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2468056

wallet ; 0x45f2135eBBf8Eecd13b32A8d088aCE3116D1B236